Appar som hjälper dig med din personliga utveckling

För några år sedan var Mindfulness Appen med stort A och jag vet att många gillade den inklusive mig själv. Under en period när min mobil var trasig hade jag riktig abstinens och det var skönt när jag kunde börja använda den igen.

Men mindfulness är inte den enda appen som fokuserar på personlig utveckling som är av värde. Det finns flera och här kommer några av dem som vi gillar bäst.

Five minute journal: Ok, den är på engelska men den är bra och än så länge finns det ingen motsvarighet på svenska. Det som är bra är att den fokuserar på det positiva och dina personliga långsiktiga och kortsiktiga mål.

Wunderlist: Det finns många appar som försöker hjälpa människor att lättare organisera sina liv med att-göra-listor. Den här appen är en av de bättre — lätt att använda. Du kan även dela dina listor med andra som är delaktiga i det du ska göra.

Remente: I den här appen kan du sätta upp dina egna mål, dela in dem i delmål och lätt följa din egen utveckling. Snygg och användarvänlig. Kort sagt, vi gillar den!

Headspace: Jag ska erkänna att jag så småningom övergav jag Mindfulness för den här appen. Jag tycker bättre om den eftersom den innehåller meditationer för olika områden och behov.

Bloom: Den här appen kommer att skicka dig påminnelser som förhoppningsvis hjälper dig att bli en bättre människa. Den påminner dig om positiva saker och förändringar som du vill göra. Du kan designa påminnelserna själv med musik och bilder så att de passar dig.

Luminosity Mobile: Vi avslutar med ett spel som är designat av neuroforskare. Spelet är designat för att förbättra minnet och din uppmärksamhet. Det kostar också en slant men är bra och kritikerrosat.

Deep Calm: Den här appen hjälper dig att slappna av och sova. Den innehåller ögnande öjud och melodier och du kan ställa in den så att den stänger av sig själv efter en vis tid. När du somnat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =