Nya, snygga trycksaker

Om du har följt oss under en längre tid, är du troligtvis medveten om vad vi gör. Vi utbildar organisationer i hantering av produktutveckling och processförbättringar. Då vi ständigt träffar nya människor, vilka också är nuvarande eller potentiella kunder, gäller det att kunna göra ett professionellt intryck. Något som vi bl.a. gör med hjälp av visitkort. Våra gamla visitkort har däremot varit lite ”outdated”, varpå vi nyligen bestämde oss för att beställa nya.

Visitkort, vepor, utbildningsmaterial mm… 

När vi väl bestämt oss för att beställa nya trycksaker började vi febrilt leta på nätet efter en leverantör som kunde leva upp till våra krav. Eftersom vi inte enbart var i behov av visitkort utan också vepor, utbildningsmaterial och en del andra saker, var detta ett av våra krav. De andra kraven var exempelvis fokuserade på kvalité och leverans.

Efter mycket letande hittade vi tillslut ett offsettryckeri i Stockholm, vilka vi verkligen fick ett bra intryck av. Först och främst var de väldigt professionella redan från första kontakt och vi fick verkligen känslan av att de brydde sig om att allt skulle bli perfekt. Dessutom hade dem väldigt intressanta artiklar som bidrog till att öka förtroendet.

Exempelvis hade dem en artikel om olika typer av papper, vilken vi också använde oss av när det var dags att genomföra beställningen. Även när beställningen var gjord så gick allt snabbt och smidigt. Med andra ord en trevlig upplevelse från början till slut.

Stöter du numera på oss så får du se våra nya, snygga visitkort. Kommer du på någon av våra seminarier får du dessutom se våra nya vepor, utbildningsmaterial och allt annat vi beställde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 2 =