Utbildning

Alla företagare vill utveckla sig och det senaste tillskottet i familjen är en elektriker-firma från Solna. Deras utmaning har varit att få att vidareutbilda äldre elektriker. Oftast känner den äldre personalen att de inte behöver mer vidareutveckling. Men företaget vill något annat. Då har vi kommit och hjälpt företaget att utveckla både cheferna och personalen på företaget. Deras exakta beskrivning har varit ”Det går inte lära en gammal hund att sitta”. Företaget har varit transparenta med deras dialog med oss och det är en väldigt härlig stämning på kontoret.

Vi ser fram emot projektet och att vidareutbilda ledningsgruppen så att de kan förmedla rätt saker. Det spelar ingen roll man man är 64 år. Det går alltid att lära sig något nytt och det går visst att lära en gammal hund att sitta. Man måste bara trycka på rätt saker.

Känner ni att ert företag är på rätt väg eller har ni fastnat någonstans? Tveka inte att kontakta oss för en rådgivning om er situation. Det går alltid att kompetensutveckla ett företag. Ni investerar i personerna och personerna investerar i ert företag.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 2 =